2 Mart 2022 Çarşamba

Nevşehir Hurda Hurdacılar 0538 967 3442 Hurdacı İLKER ALTAY

Nevşehir Hurda Hurdacılar 0538 967 3442 Hurdacı  İLKER ALTAY

Nevşehir hurdacı,acıgöl hurdacı,Nevşehir hurda bakır,Nevşehir en yakın hurdacı,Nevşehir hurdacılar sitesi, Nevşehir hurda fiyatları,Nevşehir hurdaları değerinde alır
Başlıca Hizmet Verdiğimiz Alanlar :

  • Hurda Alımı- Hurda Satımı - Hurda Sökme -Fabrika Sökümü - Fabrika Temizleme -Bakır Hurda
  • Demir Hurda -Sarı Hurda - Metal Hurda - Plastik Hurda - Plastik Hurda

Başta Nevşehir olmak üzere Nevşehir ’in en yeni Beldelerinden bir tanesi olan Merkez bölgesinde detaylı hizmet vermekteyiz.

 


 
Profesyonel bir hurdacı ya ihtiyacınız varsa bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz.
acıgöl Hurdacı
acıgöl Hurdacı Misyonu geri kazanılabilir nitelikli her türlü atıkla ilgili gerekli lisanslara sahip olmak ve çalışma konusuna giren tüm bu atıkları çevre ve insan sağlığına en uygun koşullarda ülke ekonomisine geri kazandırmaktır. Vizyonumuz çevre ile ilgili tüm bu çalışmaların yapılması sırasında çevrenin korunması ve sadece yerel mevzuata değil acıgöllararası standartlara uygun çalışma şartlarının sağlanması ve devam ettirilmesidir. Firmamızın yaşadığımız çevre için kurumsal bir firmadan beklendiği gibi sadece standartların sağlanması ve yasal şartların yerine getirilmesinden öte bugün için olduğu kadar gelecekte içinde bizden sonraki nesiller için de daha yaşanılabilir bir çevre yaratma arzusundadır.
acıgöl Hurdacı

  • Metal Hurdası - Klima Hurdası - Makine Hurdası - Bakır Hurdası - Akü Hurdası - Elektrik Motor Hurdası
  • Krom Hurdası - Bilgisayar Hurdası - Kurşun Hurdası - Elektronik Kart Hurdası - Alüminyum Hurdası - Monitör Hurdası - Döküm Hurdası - Trafo Hurdası - Zamak hurdası - Demirli Karışık hurdası -Kablo Hurdası - acıgöl  Hurdacı
Başlıca Hizmet Verdiğimiz Alanlar :
  • Nevşehir Hurda Alımı
  • Nevşehir Hurda  kablo
  • Nevşehir Hurda Sökme
  • Nevşehir Hurda Fabrika Sökümü
  • Nevşehir Hurda Fabrika Temizleme
  • Nevşehir Hurda Bakır
  • Nevşehir Hurda Demir
  • Nevşehir Hurda Sarı
  • Nevşehir Hurda Metal
  • Nevşehir Hurda Plastik
  • Nevşehir Hurda Elektronik


Nevşehir de Hurda satmak İçin Bizi Arayabilir,Hurda Fiyatları Konusunda Bilgi Ve Detay Öğrenebilirsiniz,Hurdacı Mesleği zor Olduğunu Biliyoruz İşimizi Severek Yapıyoruz Doğaya Çevreye Katkı Sağlıyoruz,Nevşehir ’de Hurda Hurdacı,Hurda Fiyatları Konusunda Firmamız Her Türlü İmkanları Sağlamaktadır,Müşterilerden aldığı Yoğun İlgi Ve Müşteriye Verdiği Hizmetler Çerçevesinde,Her Gecen Gün Sizlere Daha Yeni Teknolojik İmkanları Değerlendirerek Hurda Fiyatlarını En Yüksekte Tutmaya Gayret Gösteriyoruz.
Başta olmak üzere Marmara Bölgesinde acıgöl ve ilçelerinde Detaylı hizmet vermekteyiz.
Profesyonel bir hurdacı ya ihtiyacınız varsa bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz.
acıgöl Hurdacı
acıgöl hurda, acıgöl’da uzman ve geniş kadrosuyla müşterilerine en iyi hurda fiyatları ve hizmeti sunabilme anlayışı içerisindedir. acıgöl’da her çeşit hurdalarınızı yerinizde ve değerinde nakit olarak alıyoruz. Hurdacı
acıgöl Hurdacılık tam zamanında teslimat hurda ödemelerini yerinde ve zamanında müşteri memnuniyeti konusunda lider olmuştur.
acıgöl Hurdacı’nın ana prensibi tam ve sürekli müşteri memnuniyetidir. Bizim ilk amacımız Hurdacılık ve hurda alım sonrası 7/24 hizmetle müşteri memnuniyetini artırmaktır.
Hurdacı Sitesi Faaliyet Konusu, acıgöl Hurdacı Hurda Alım Satım
Hurdacı Sitesi, Hurda alımlarımızda en yüksek Hurda fiyatlarını siz Değerli müşterilerimize sunuyoruz. İmalat atığı hurdalardan, fabrikalarınıza firmamız tarafından bedelsiz olarak bırakacağımız hurda konteyner ile temiz, firesiz ve güzel görünüme sahip geri dönüşüm toplama alanı oluşturulması için gerekli hurda hizmetleri de vermekteyiz. acıgöl Hurda Firmaları
Hurdacı sitesi, acıgöl Hurdacılık Geri Dönüşüm acıgöl olarak her zaman kalite anlayışımızı ve güvencemizi bir kademe daha arttırmayı hedeflemekteyiz.

 
HER TÜRLÜ HURDALARINIZ DEĞERİNDE ALINIR. HEMEN BİZE ULAŞIN 

 
Nevşehir Hurdacılar –
Nevşehir metal firması olarak Nevşehir ve çevre mahallelerinde başarılı ve güvenilir bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir.
Nevşehir fiyatları konusunda metal borsasından faydalanan firmamız en güncel fiyatlar ile hurdalarınızı adresinizden teslim almaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren firmamız siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli hizmet sunmak için çalışmaktadır.
acıgöl olarak her türlü hurdanızı satmak veya hurda almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız
Nevşehir ilçesinde hurda hizmetlerini başarıyla sunmaktan ziyade hurdalarınızı doğaya tekrar geri dönüşüm sağlayarak kazandırmaktadır.
Nevşehir ait nakliye araçlarımızla, Hurda Metal ile döküm ve demir çelik sektörüne ham madde tedarik etmeye başlamıştır. Firmamız müşterilerine dinamik bir ekip çalışması ile hızlı ve rekabetçi avantajlar sunmaktadır. sektörün önde gelen firmaları arasındadır.
Nevşehir ve zamanında hizmet ile adı anılan bir firma olarak %100 müşteri memnuniyeti sağlamak ve tedarikçilerimiz ile karşılıklı güvene dayalı olan uzun vadeli işbirlikleri kurmak.
satmak istediğiniz hurda demir çelik paslanmaz alüminyum bakır dkp gibi malzemelerinizi telefon ile detaylarıyla bildirebilirsiniz.

 


 
Nevşehir Hurda Alım Satım
Nevşehir Hurda Demir
Nevşehir Hurda Alüminyum
Nevşehir Hurda Bakır
Nevşehir Hurda Sarı
Nevşehir Hurda Çelik
Nevşehir Hurda Çinko
Nevşehir Hurda Krom
Nevşehir Hurda Kablo
Nevşehir Hurda Paslanmaz
Nevşehir Makina Hurdaları
Nevşehir Sarı Hurda
Nevşehir Hurda Krom
Nevşehir hurdacı

 
** Her türlü hurda alım ve satım hizmetleri sunmaktayız.**
**Hurdalarınızı adresinizden alıyoruz!!!

Anadolu Hurda Metal - 0538 967 3442 İLKER ALTAY

 
Telefonlarımız

İlker Bey:   0 538 967 34 42   E-mail  ilkaraltay@gmail.com

Ferhatpaşa Mahallesi Ataşehir - İstanbul
 
İstanbul 'da Her Nevi Hurdalarınızı En yüksek Piyasa fiyatlarından yerinizden alıyoruz! Bizden Teklif Almadan Hurdalarınızı Satmayın!

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Anadolu Hurda Metal - 0538 967 3442 Hurdacı İLKER ALTAY

Anadolu Hurda Metal - 0538 967 3442 Hurdacı  İLKER ALTAY ** Her türlü hurda alım ve satım hizmetleri sunmaktayız.** **Hurdalarınızı adresini...